Transilvania localitati - Despre noi

 

Lumea este mare însă locul natal rămâne unic în sufletul fiecăruia!

Site-ul nostru vrem să fie locul în care ardelenii de pretutindeni pot depăna amintiri şi poveşti despre locurile natale, oamenii, tradiţia şi farmecul ţinuturilor de obârşie. Aici vrem să discutăm tot ceea ce este important, pentru noi şi pentru comunitatea din care, cu mândrie, facem parte.Mulţi dintre noi, am copilărit în căsuţa veche a părinţilor sau a bunicilor de la ţară, am păşit desculţi prin roua dimineţii sau prin praful uliţelor de la sat.

Viaţa ne-a separat drumurile, ne-a îndepărtat de aceste locuri şi am pierdut în acest fel, mai mult sau mai puţin, legătura cu prietenii din copilărie sau rudele mai îndepărtate. Poate am încercat de-a lungul anilor regăsirea şi comunicarea, dar acum putem şi suntem mult mai aproape cu ajutorul internetului.

Să revenim virtual în satul şi locurile natale, să ne regăsim, să ne redescoperim valorile comunităţilor din care ne-am luat zborul, să vorbim mai mult despre noi, să ne cunoaştem mai bine trecutul şi generaţiile şi în cele din urmă să le dăm mai departe copiilor noştri!

În acest loc virtual de suflet, putem depăna amintiri, putem schimba impresii sau chiar informaţii. Pozele şi filmuleţele cu locurile şi oamenii dragi, amintirile copilăriei şi poveştile româneşti vor putea prinde o parte din viaţa şi culoarea de altă dată.
Vă aşteptăm în locurile natale din Ardeal! Bun venit www.transilvania-localitati.ro!